Accountantskantoor In 't Veld


Zuidendijk 310 3329 LD Dordrecht
078 6166668 Klik om te bellen

Over Accountantskantoor In 't Veld

Het belang van een goede financiële administratie

Een correcte boekhouding is voor uw onderneming van groot belang. Niet alleen wilt u voor uzelf alle financiële feiten goed op een rijtje hebben, maar ook de Belastingdienst is geïnteresseerd in de (correcte) resultaten van uw onderneming.

Graag maken wij u op ons kantoor attent. Bijna 40 jaar ondersteunen wij het midden- en kleinbedrijf op de volgende terreinen:

·het voeren van de boekhouding

·het opstellen van de jaarrekening

·het verzorgen van de noodzakelijke belastingaangiften. Hierbij kunt u denken aan inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting e.d.

Ons kantoor levert maatwerk. Als u als ondernemer zelf een groot deel van de administratie voor uw rekening neemt, levert u dat een financieel voordeel op. Maar als u graag uw volle aandacht aan het reilen en zeilen van uw eigen onderneming wilt besteden, kunnen wij u veel administratief werk uit handen nemen.

Als u in zee gaat met ons kantoor, krijgt u een persoonlijke benadering. Wij zijn als klein accountantskantoor gestart en zijn dat nog steeds. Hierdoor zijn we in staat om in te spelen op uw persoonlijke wensen en u, indien gewenst, extra advies en ondersteuning te leveren.

En niet onbelangrijk: Door de kleinschaligheid van ons accountantskantoor kunnen onze tarieven voor u interessant blijven. En in deze tijd is dat zeker ook de moeite waard.

Kortom: Bent u op zoek naar vakkundige, persoonlijke en klantvriendelijke ondersteuning bij het voeren van uw boekhouding en uw belastingzaken, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een (gratis) oriënterend gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Accountantskantoor In 't Veld,

D.R. in 't Veld AA

Foto's

Diensten

Belastingadvies
Boekhouding

Certificeringen

Praktijkdiploma Boekhouden

Moderne Bedrijfsadministratie

SPD 1

LO Handelskennis

MO Boekhouden

CRKBO

Accountant-Administratieconsulent AA

AA-Controller

Team

Onze locatie

Accountantskantoor In 't Veld


Zuidendijk 310 3329 LD Dordrecht
078 6166668 Klik om te bellen