Administratiekantoor Lelystad Hard Advies


De schans 18-02 8231 KA Lelystad
0320 - 788 150 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Lelystad Hard Advies

Hard Advies, een gevestigde naam onder tal van ondernemers.

Administratiekantoor Lelystad – U houdt ervan om te ondernemen. Om nieuwe kansen te zien en om daar op in te springen. U houdt ervan om uw klanten tevreden te houden. Helaas moet er naast het spannende werk ook nog de administratie worden bijgehouden.
Hard Advies, een advies- en administratiekantoor gevestigd in Lelystad, is er voor ondernemers zoals u.

Voor ZZP-ers of MKB-ers die geen tijd hebben voor hun administratie of die hun administratie beter op orde willen brengen. De ervaren professionals van Hard Advies kunnen uw volledige administratie voor uw bedrijf verzorgen. Dit betekent dat wij uw debiteuren administreren, uw belastingzaken regelen en eventueel uw persoonsadministratie bij houden. Eventueel kunnen wij een van onze medewerkers naar uw bedrijf detacheren. Tot slot kan Hard Advies uw bestaande administratieve processen in kaart brengen en verbeteren. Waar nodig kunnen onze ervaren medewerkers trainingen verzorgen voor uw medewerkers.

Hard Advies hanteert een duidelijk en transparant tarievensysteem. Wij rekenen een vast laag maandelijks tarief voor alle administratieve werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Als uw bedrijf even wat minder loopt dan helpen wij u graag. Wij lopen de bestaande bedrijfsprocessen met u door om te kijken hoe u kosten kunt besparen en uw omzet kunt verhogen. Voor bestaande en nieuwe bedrijven kan Hard Advies meedenken over investeringen en businessplannen.

Doordat ons kantoor in Lelystad is, kunnen wij makkelijk contact met u onderhouden. Neemt u voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op

0320 – 788 150 of gebruik het contactformulier » voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar op ons kantoor in Lelystad.

Diensten

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Financieel advies
Financieel management

Onze locatie

Administratiekantoor Lelystad Hard Advies


De schans 18-02 8231 KA Lelystad
0320 - 788 150 Klik om te bellen