Alfa Accountants en Adviseurs


Hoekeindseweg 39 2665 KA Bleiswijk
088 2531850 Klik om te bellen

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Welkom bij accountantskantoor Alfa Acountants en Adviseurs in Bleiswijk. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Totaalpakket aan diensten

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heb je een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoek je fiscaal-juridisch advies of wil je kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Zo krijg je altijd het beste: één adviseur die weet wat er speelt op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. 

Foto's

Diensten

Administratieve ondersteuning
Agro consultancy
Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Bedrijfsverkoop
Belastingadvies
Boekhouding
Consultancy
Controleren jaarrekening
Familieadvies
Financieel advies
Financieel management
Financiële planning
Franchising
Fusie
IT Advies
Juridisch advies
Mediation
Organisatieadvies en interimmanagement
Payrolling
Personeelsmanagement
Strategieontwikkeling
Subsidies
Vermogensadvisering

Onze locatie

Alfa Accountants en Adviseurs


Hoekeindseweg 39 2665 KA Bleiswijk
088 2531850 Klik om te bellen