sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Postbus 299
    1200 AG Hilversum
  • 035-6233033

Meeuwsen Ten Hoopen Accountants B.V.

Betrouwbaar, Bekwaam, Betrokken: Slechts deze drie woorden zijn nodig om Meeuwsen Ten Hoopen te schetsen. Met ca. 550 medewerkers behoort Meeuwsen Ten Hoopen tot de vijftien grootste accountants- en belastingadvies- kantoren in Nederland.

Onze hoofdactiviteiten bestaan uit het controleren en samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van belastingaangiften, het geven van financieel economische en fiscale adviezen omtrent onderneming en ondernemer en het begeleiden van overname- en fusietrajecten.
Onze cliënten bevinden zich feitelijk op alle denkbare gebieden van het maatschappelijk verkeer, uiteenlopend van vrije beroepen, handel en industrie tot non-profit organisaties, maar ook particulieren. Hoewel veel van onze cliënten uit de regio afkomstig zijn, kunnen wij tevens veel ondernemers van daarbuiten tot onze cliëntenkring rekenen. En dat houdt zeker niet op bij onze landsgrenzen. Ook voor internationale ondernemingen kunnen wij veel betekenen. Wij beschikken over een brede expertise op internationaal gebied en kunnen opereren vanuit een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk.

Wij hopen van harte dat wij ook u en uw onderneming van dienst mogen zijn. U bent van harte welkom op ons kantoor in Hilversum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En aarzelt u vooral niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

drs Erik van Buul RA

Foto's van Meeuwsen Ten Hoopen Accountants B.V.Meeuwsen Ten Hoopen Accountants B.V. in het kort

Diensten

  • Bedrijfsadvies
  • Belastingadvies
  • Financieel advies
  • Fusie
  • Bedrijfsovername