Conclude Accountants & Belastingadviseurs


Euclideslaan 171 3584 BS Utrecht
030 233 3480 Klik om te bellen

Over Conclude Accountants & Belastingadviseurs

Toegevoegde waarde realiseren door kennis en professionaliteit te combineren met ondernemerschap. Professioneel, betaalbaar én gericht op resultaat voor u. Conclude is internationaal actief in de UK, Frankrijk en Duitsland en certificeert jaarlijks circa 40 datacenters en cloud service providers volgens ISAE 3402. 

Binnen Conclude accountants werken specialisten op het gebied van culturele instellingen, de medische sector en ISAE 3402 assurance. Binnen Conclude Certification richten professionele ISO auditors zich op informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheersing.

Door de unieke combinatie van hoogopgeleide fiscalisten, professionele accountants met een focus op uw organisatie zorgen wij dat uw organisatie optimaal kan groeien; zichzelf professioneel kan ontwikkelen in de (inter)nationale marktomgeving waarin u zich begeeft.

Conclude biedt vanuit de kantoren in Utrecht en Bunnik accountancy diensten op het gebied van; jaarrekeningcontrole, samenstelling van jaarrekeningen, salarisadministratie en belastingadvies. Binnen kantoor Utrecht zijn gespecialiseerd service auditors werkzaam die zich richten op ISAE 3402 en ISAE 3000 audits.

Alle medewerkers van Conclude zijn gericht op optimalisatie van processen, beheersing van risico en het effectief gebruikmaken van technologie. MKB ondernemers adviseren wij ten aanzien van 'scannen en boeken' hierdoor wordt de administratie efficiënter, eenvoudiger en inzichtelijker. Tegen lagere kosten en in minder tijd! Binnen Conclude wordt gebruik gemaakt van de applicatie SOCassurance, aangeboden vanuit De Cloud, voor het effectiever laten verlopen van zowel assurance werkzaamheden als certificeringswerkzaamheden.

Diensten

Administratieve ondersteuning
Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Belastingadvies
Boekhouding
Consultancy
Controleren jaarrekening
Financieel advies
Financieel management
Financiële planning
Fusie
Outsourcing
Personeelsmanagement
Risk management
Subsidies

Onze locatie

Conclude Accountants & Belastingadviseurs


Euclideslaan 171 3584 BS Utrecht
030 233 3480 Klik om te bellen