DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs B.V.


Engelseplein 9 8913 EA Leeuwarden
058 215 8999 Klik om te bellen

Over DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs B.V.

Ooit begonnen we aan dit vak omdat we het zo mooi vinden: duidelijkheid in cijfers creëren zodat onze MKB ondernemers de juiste keuzes kunnen maken. Tja, zo beginnen de meeste accountants en fiscalisten. Dus om je in die markt te onderscheiden ontwikkel je een visie. Een idee over jouw bedrijf dat past bij wie je bent en dat potentiële opdrachtgevers aanspreekt. En dat vraagt keuzes.

Om te beginnen blijven we dichtbij onszelf. We doen ons niet groter, interessanter of mooier voor dan we zijn. Dit tekent onze nuchterheid. Een no-nonsense mentaliteit die heel goed past bij de regio waarin wij actief zijn: het Noorden en vooral Friesland. Bovendien past die goed bij de organisaties die in de loop der jaren voor ons kozen: MKB-bedrijven waaronder veel familiebedrijven. En die zijn niet alleen in het Noorden, maar ook in andere delen van het land gevestigd.

Deze ondernemers ervaren dat wij dicht bij hun bedrijf staan. Dat we oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen en de bedrijfsvoering. En dat die oprechte interesse zich vertaalt in heldere cijfers en eerlijke adviezen. Zo ontstaat een langdurige vertrouwensrelatie. DCHTBJ! heeft hiermee een heel eigen positie in de markt. Een betrouwbare adviseur die ook alert is op veranderingen en de gevolgen daarvan voor de MKB ondernemers.


Dit heeft van DCHTBJ! een organisatie gemaakt waarmee het prettig werken is en waar MKB ondernemers een goede dienstverlening ervaren. Kortom, voor MKB-bedrijven is DCHTBJ! Accountants & Adviseurs een keuze waar je veel aan hebt. Op korte en op lange termijn!

DCHTBJ. Accountants en Adviseurs is een accountant voor jou en jouw bedrijf, waar je ook bent, wij zijn altijd Dichtbij

Foto's

Aandeelhouders DCHTBJ!

Diensten

Administratieve ondersteuning
Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Bedrijfsverkoop
Belastingadvies
Boekhouding
Consultancy
Controleren jaarrekening
Financieel advies
Financieel management
Financiële planning
Fusie
Organisatieadvies en interimmanagement
Payrolling
Subsidies

Onze locatie

DCHTBJ! MKB Accountants & Adviseurs B.V.


Engelseplein 9 8913 EA Leeuwarden
058 215 8999 Klik om te bellen