Double M Administraties


Schubertlaan 323 3144 BJ Maassluis
06 412 86 327 Klik om te bellen

Over Double M Administraties

Double M Administraties richt zich in eerste instantie op startende en nog maar net gestarte ondernemers zonder personeel. Maar als u al langer actief bent als ondernemer, maar niet tevreden bent met uw huidige administratiekantoor of besloten heeft de administratie uit te besteden, dan kunnen we u prima van dienst zijn.

Dit doen we voor zelfstandigen zonder personeel, maar ook kleinere ondernemingen met personeel.

We richten ons op die ondernemer, die niet groot genoeg is om een eigen boekhoudprogramma aan te schaffen, of die zichzelf zo goed kent, dat uitbesteden aan een deskundige partij zoals Double M Administraties als beste optie gezien wordt.

Wij beperken ons hierbij uitsluitend op de administratie: de inrichting en het bijhouden ervan en vanuit de administratie het doen van de verplichte aangiftes, zoals de Btw en de Inkomstenbelasting. Ook het aanleveren van financiële tussenstanden aan de ondernemer behoort tot ons pakket.

We geven geen adviezen met betrekking tot de bedrijfsvoering en ook het opstellen van het ondernemingsplan hebben we niet in ons dienstenpakket opgenomen.
Wat we wel doen is samen met u de administratie en alles wat daarbij hoort zodanig inrichten, dat snel het maximale aan informatie er uit te halen is.

Diensten

Financieel advies
Financieel management

Onze locatie

Double M Administraties


Schubertlaan 323 3144 BJ Maassluis
06 412 86 327 Klik om te bellen