Georges De Méris


Beukenlaan 46 5651 CD Eindhoven

Over Georges De Méris

Georges De Méris heeft ruime ervaring op het gebied van zowel accountancy als advocatuur. Contractrecht en risk management behoren tot zijn specialiteiten. Zo bestaan de vaardigheden van De Méris uit een combinatie van financieel inzicht en juridische kennis.

Georges De Méris volgde de opleidingen Bedrijfseconomie, Nederlands Recht, Register Accountant en Chartered Accountant en beheerst de Nederlandse, Duitse, Engelse en Spaanse taal. De Méris werkte jarenlang bij Ernst & Young, onder andere als partner Corperate Finance. Hij ontwierp er een nieuwe audit- en service strategie voor retail banken en zag toe op meerdere beursgangen in binnen- en buitenland.

Tussentijds was Georges De Méris interimdirecteur bij Internal Audit, waar hij het samenvoegen van de bank en de verzekeraar overzag. Ook zorgde hij er voor dat de dienstverlening werd uitgebreid met grote klanten als Rabobank en van Lanschot.  

Momenteel is De Méris werkzaam bij Holla Advocaten waar hij zich richt op ondernemingsrecht en financiering. Daarnaast is hij gekwalificeerd mediator. 

Diensten

Consultancy

Onze locatie

Georges De Méris


Beukenlaan 46 5651 CD Eindhoven