HLB Witlox Van den Boomen


Eindhovenseweg 126 5582 HW Waalre
040 221 5805 Klik om te bellen

Over HLB Witlox Van den Boomen

HLB Witlox Van den Boomen: de juiste match voor ambitieuze ondernemers

HLB Witlox Van den Boomen. Een naam die net zo groot is als onze missie: ondernemers vol vertrouwen laten ondernemen. Van middelgroot tot groot en van nationaal tot internationaal.

Vol vertrouwen ondernemen
Het is onze missie om ondernemers vol vertrouwen en toekomstgericht te laten ondernemen. Waarbij we oog hebben voor zowel de onderneming als ondernemer. Om dit waar te maken, bieden we inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers en hun onderneming. Met de gecombineerde kennis en kunde van circa 600 medewerkers voorzien wij ondernemers, vanuit 6 kantoren in Brabant en Limburg, van hoogwaardig en multidisciplinair advies op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Met onze slagkracht en onze voorsprong in data-science en digitalisering kunnen we scherper en dieper analyseren en elke ondernemer beter adviseren. Zo komen we samen met adviezen die impact maken. Op bedrijven en op onze economie en maatschappij.

Lokaal geworteld, wereldwijd netwerk
De zes vestigingen in Brabant en Limburg hebben stevige lokale wortels. Onze partners en medewerkers komen zelf uit de regio, zijn sterk betrokken bij de lokale ontwikkelingen en spreken uw taal. Via het internationale HLB-netwerk kunnen we zaken doen in 160 landen. Die samenwerking met wereldwijd 1.000 kantoren is effectief en de lijnen zijn kort. Met de kracht van dit netwerk maken we jouw internationale ambities dus zeker waar.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en aanpak van HLB Witlox Van den Boomen? Neem eens een kijkje op onze website.

Foto's

Diensten

Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Belastingadvies
Consultancy
Controleren jaarrekening
Financieel advies
Financieel management
Fusie
Internationale salarisadministraties
IT Advies
Juridisch advies
Payrolling
Subsidies

Onze locatie

HLB Witlox Van den Boomen


Eindhovenseweg 126 5582 HW Waalre
040 221 5805 Klik om te bellen