MB Accountants en Adviseurs


Schoolstraat 9 1462 JC Middenbeemster
0299-405757 Klik om te bellen

Over MB Accountants en Adviseurs

Onze dienstverlening
U kunt bij MB Accountants en Adviseurs terecht voor uiteenlopende soorten dienstverlening. Van het opzetten en uitvoeren van uw bedrijfsadministratie en personeelsadministratie tot het maken van uw jaarrekening en belastingaangiften. Voor ondersteuning bij forensisch onderzoek en juridisch advies zijn wij ook een uitstekende partner. Particulieren kunnen wij tevens terzijde staan op het gebied van mediation en estate planning.

Maatwerk
Wij kunnen u met onze expertise een advies op maat bieden. Van het opzetten van uw administratieve organisatie tot een uitgebreid advies. Onze expertise ligt op het gebied van accountancy, belastingen en juridisch advies. Daarbiju kunnen wij u met een breed productenpakket en diverse diensten ondersteunen, passend bij elke financiële situatie.

Onze manier van werken
Wij werken graag op een open en betrokken manier met u samen. Dat doen wij door een persoonlijke benadering waarbij wij dicht bij onze klanten staan. Dat onze no-nonsens mentaliteit werkt, blijkt uit een groot aantal tevreden klanten: zowel bedrijven als particulieren.

Diensten

Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Belastingadvies
Consultancy
Financieel advies
Financieel management
Fusie
Outsourcing

Onze locatie

MB Accountants en Adviseurs


Schoolstraat 9 1462 JC Middenbeemster
0299-405757 Klik om te bellen