mijnaccountant.online


Buys Ballotstraat 10 5707 SC Helmond
0492770895 Klik om te bellen

Over mijnaccountant.online

Mijnaccountant.online is een initiatief van Stephan van der Heijden, sinds 1990 als accountant werkzaam geweest binnen diverse middelgrote accountantskantoren en als oprichter/vennoot bij een regionaal accountantskantoor. Zijn jarenlange ervaring binnen de accountancy en zijn interesse in de ontwikkelingen binnen het digitale tijdperk hebben hem in 2017 doen besluiten deze manier van werken in de praktijk te brengen. 

Wij sluiten onze dienstverlening aan bij een tijdperk van digitaliseren waar alles in een hoog tempo met een hoge mate van geautomatiseerde processen wordt verwerkt. Mijnaccountant.online is een accountantskantoor welke haar diensten zoals de naam al doet vermoeden online aanbiedt. In deze snelle moderne wereld willen we liefst zoveel mogelijk automatiseren en digitaliseren. Van de administratie tot de jaarstukken, belastingaangiften tot advisering. Wij breken met tradities door u financiële service aan te bieden en gebruik te maken van geavanceerde software en tools waar u op mee kunt liften.

Mijnaccountant.online heeft geen fysiek kantoor, onze mensen werken vanuit hun eigen vertrouwde omgeving of op verzoek bij de cliënt. 

Diensten

Administratieve ondersteuning
Belastingadvies
Boekhouding
Controleren jaarrekening
Financieel advies
Startersbegeleiding

Onze locatie

mijnaccountant.online


Buys Ballotstraat 10 5707 SC Helmond
0492770895 Klik om te bellen