RSM


Oorsprongpark 12 3581 ET Utrecht
030 231 7344 Klik om te bellen

Over RSM

RSM is dé adviseur op het gebied van Audit, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden; onze business principles.

Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij geloven in een sterke samenwerking die gebaseerd is op het kennen van elkaars behoeften, strategie en verwachtingen. Op deze manier kunnen wij hen ondersteunen en voorzien van gerichte kennis en inzichten op het gebied van Audit, Tax & Consulting. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power Of Being Understood.

RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants; in 123 landen met ruim 51.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Diensten

Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Bedrijfsverkoop
Belastingadvies
Consultancy
Financieel advies
Financieel management
Fusie
Risk management
Subsidies

Onze locatie

RSM


Oorsprongpark 12 3581 ET Utrecht
030 231 7344 Klik om te bellen