RSM


Oorsprongpark 12 3581 ET Utrecht
030 231 7344 Klik om te bellen

Over RSM

RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel)grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 675 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Wij geloven in langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op het kennen van elkaars behoefte en ambitie. Juist door de tijd te nemen en goed te luisteren kun je elkaar optimaal van dienst zijn. Dit geldt voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een betrokken, verantwoordelijke, eigenzinnige en vernieuwende wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood.

RSM heeft ook oog voor haar medewerkers; onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat medewerkers lang aan ons verbonden blijven. Vitaliteit en ontwikkeling zijn twee belangrijke speerpunten binnen RSM. Of je nu in de startblokken van je carrière staat of juist meer ervaren bent. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt.

Neem contact met ons op via rsmnl.nl of ga naar werkenbijRSM.nl.

Diensten

Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Bedrijfsverkoop
Belastingadvies
Consultancy
Financieel advies
Financieel management
Fusie
Risk management
Subsidies

Onze locatie

RSM


Oorsprongpark 12 3581 ET Utrecht
030 231 7344 Klik om te bellen