Van Ree Accountants en Belastingadviseurs BV


Sitiopark 2-4 3941 PP Doorn
0343-41 59 40 Klik om te bellen

Over Van Ree Accountants en Belastingadviseurs BV

Deze vestiging van Van Ree Accountants en Belastingadviseurs is sinds 1986 in Doorn (gemeente Utrechtse Heuvelrug) gevestigd. Ruim 25 medewerkers, waaronder diverse accountants en fiscalisten, dragen bij aan een full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Vanuit de MKB-adviespraktijk ondersteunen we vrije beroepsbeoefenaren en kleinere en middelgrote ondernemingen. Vooral de branches zakelijke dienstverlening , automatisering, horeca en detailhandel zijn goed vertegenwoordigd in ons cliëntenbestand. Binnen de vrije beroepsbeoefenaren zijn diverse medisch specialisten (zoals huisartsen en tandartsen) vertegenwoordigd.

De controlepraktijk richt zich vooral op middelgrote en grote organisaties in de lokale en regionale non-profitsector. Binnen de non-profitsector zijn de maatschappelijke en kerkelijkeinstellingen sterk vertegenwoordigd. Hierbij denken we aan stichtingen en verenigingen, patiënten- en belangenorganisaties en gesubsidieerde instellingen.

Van Ree Accountants en Belastingadviseurs BV in het kort

Diensten

Bedrijfsadvies
Belastingadvies

Onze locatie

Van Ree Accountants en Belastingadviseurs BV


Sitiopark 2-4 3941 PP Doorn
0343-41 59 40 Klik om te bellen