vhm | accountants & belastingadviseurs B.V


Fokkerstraat 10A 8161 CP Veenendaal
0578677377 Klik om te bellen

Over vhm | accountants & belastingadviseurs B.V

Aangenaam, wij zijn vhm | abc. De abc in onze naam is geen abc-tje; wij nemen ons vak bloedserieus. Deze drie letters staan voor de experts die wij in huis hebben: accountants, belastingadviseurs en consultants. De letter b staat bovendien voor betrokkenheid.

Met een gerust hart ondernemen
Bij het opstellen en controleren van jaarrekeningen en aangiftes hebben we oog voor uw belangen. vhm | abc vindt binnen de kaders van de wet altijd de optimale financiële en fiscale structuren. Dat doen we voor u als ondernemer, maar we denken net zozeer aan uw familie en opvolgers. Dankzij onze betrokkenheid kunt u met een gerust hart ondernemen.

Accountancy, belastingadvies en consultancy
vhm staat voor Van Huffelen en Meenink, de naam die ons kantoor sinds 1985 lange tijd heeft gedragen. Onlangs vonden we het tijd voor een korte, krachtige naam, waarin alle facetten van onze dienstverlening zijn terug te vinden: accountancy, belastingadvies en consultancy. Zo kozen we voor vhm | abc.

Betrokkenheid
Ons kantoor heeft drie vestigingen - in Epe,Veenendaal en sinds 1 mei 2012 in Genemuiden - en vijfenzestig medewerkers, waarvan zeven partners. Doordat onze mensen in of vlakbij de vestigingsplaats wonen, hebben we een grote maatschappelijke betrokkenheid en voelen we ons thuis in de cultuur van deze regio’s.

Diensten

Bedrijfsadvies
Bedrijfsovername
Belastingadvies
Consultancy
Financieel advies
Financieel management
Fusie

Onze locatie

vhm | accountants & belastingadviseurs B.V


Fokkerstraat 10A 8161 CP Veenendaal
0578677377 Klik om te bellen